מון סושי Moon

אחת ממסעדות הפיוז'ן סושי הטובות בישראל ואולי אף מעבר לכך. פיוז'ן הכוונה לסושי עם מלא שטויות עליו שעושות אותו ממש הרבה יותר טעים ומיוחד.

אהבתי

המסעדה ברחוב בוגרשוב מעוצבת בצורה מעניינת. בר עגול עם שולחנות מציצים לרחוב במפלס הראשון, בר סושי פונה לשף במפלס העליון ועוד מרפסת. אם יש לכם בחירה במיקום הישיבה המפלס התחתון בעדיפות ראשונה והבר העליון בעדיפות שניה.

אם אתם באמת אוהבים סושי, זה המקום. אל תזמינו קומבינציה. זה לתיירים. תזמינו את המנות המיוחדות מהתפריט זה סוד הקסם של המקום. בצהריים יש אפשרות לארוחה עסקית, כלומר 15% הנחה על התפריט ערב.

השרות אדיב והמנות מפרגנות.

רול סובן ספיישל. לכו על זה.

פחות

המסעדה יכולה להיות מלאה בערב וגם בצהריים ולכן מומלץ להזמין מקום אם לא בא לכם להמתין באמצע בוגרשוב. המחיר בצהריים יותר אטרקטיבי, אבל בערב המנות יותר מושקעות. הדברים הקטנים, אתם יודעים.

המחיר. גבוה. שווה, אבל גבוה.

הרול ממקודם, ועוד אחד

אז מה היה לנו

  • סובן ספיישל 51
  • אושי אונאגי 53
  • חצי ליטר קירין מהחבית 31

Moon בוגרשוב 58, תל אביב יפו – 03-629-1155 – אתרתפריטמפה

דרג את המתכון

  • דרוג ממוצע

    (5 / 5)

  • דרג את העמוד

  • 1 2 3 4 5

  • 419 אנשים כבר דרגו

להרשמה
Notify of

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

0 תגובות
Most Voted
Newest Oldest
איך המים בברז בתל אביב? גשם בתל אביב החמישיה הקאמרית - כל הקטעים תכשיטי מקרמה